Salgsbetingelser

Passer for bedrifter og privatkunder. 

 

Søkeord som kan få deg til denne siden.

Bestille mat på nett   Mat rett hjem   Mat levert hjem   Dagligvarer på nett   Matlevering i Oslo   Handle mat på nett   Mat på døra   Mat på døren   Matvarer på nett   Matvarer på døren   Hjemkjøring av mat i Oslo   Kjøpe mat på nett   Bestille matvarer på nett   Dagligvarer levert hjem   Handle dagligvarer online   Kjøpe matvarer på nett   Mat på nett   Matvarer hjem   Mat rett hjem på døren   Matvarer på nett   Dagligvarer på nett   Matbutikk på nett

 

Levering

Vi leverer forløpig kun i Oslo området og nærliggende områder. Ved kjøring til nærliggende områder kan det kreves miniumshandel for kr.1500,-.

Levringstider og bestillingsfrister kan du sjekke lenger ned.

Betaling

Vi har 3 betalingsløsninger 

1. Betaling med bankkort ved levering. Budet har med seg terminal som du kan betale med når du mottar varene.( også visa og MasterCard )
2. Vipps før levering.
3. Faktura løsning for bedrifter.( Må være godkjent på forhånd)Fakturagebyr må påregnes. Send forespørsel pr mail til       post@matenhjem.no

Faktura.Forhåndsgodkjent er kun for bedrifter som har søkt om kreditt og fått dette godkjent. 

 

Betaling og retur

Disse salgsbetingelsene gjelder for alt salg av varer fra nettbutikken til forbrukere og ved nettbutikk salg. Kundens ordrebekreftelse/bestilling utgjør sammen med disse betingelser det samlede avtalegrunnlaget for handelen.

 

Betingelser her gjelder kun for salg i Oslo og nærliggende områder.  Kunder utenfor dette området må henvende seg til oss pr. kontaktskjema, e-post eller telefon.

Salg til forbrukere er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven og  angrerettsloven.

 

Vi er ansvarlig for transaksjoner via evt. betalingskort gjennom nettsiden.

 

Priser 
Prisene inkluderer 25% , 15% , 0% moms. 
Dersom momsen, skatter eller andre avgifter endres vil våre priser endres tilsvarende.

Bestilling
Alle bestillinger betraktes som bindende. Du mottar en ordrebekreftelse pr e-mail med all informasjon. I tillegg mottar du en e-mail med informasjon etterhvert som ordren behandles hos oss. Vi sender ut erstatningsvare ved utsolgt situasjon. Ønsker du ikke erstatningsvare skriv dette i komentarfeltet når du kommer til kassen.

  

Reklamasjon.

Har du fått varer som du ikke er fornøyd med eller manko ved levering. kontakt oss umiddelbart etter levering. Vi sender erstatningsvare så snart vi har mulighet.

 

 

Force majeure 
Skulle det oppstå en situasjon som gjør det umulig for oss å oppfylle sine forpliktelser i denne avtalen, og som etter vanlige kjøpsrettslige regler regnes som Force Majeure opphører den rammede parts forpliktelser så lenge den ekstraordinære situasjonen vedvarer. Som Force Majeure egnes eksempelvis lovendring, arbeidskonflikt, streik, lockout eller andre omstendigheter som partene ikke råder over, slik som krig, opprør, brann, eksplosjon eller inngrep fra offentlige myndigheter. Det samme gjelder ved plutselig endring av krav til merking av produkter, varseltekster, salgsforbud eller beslutning fra myndigheter som påvirker markedet og produkter i negativ retning eller unormal nedgang i markedet.

 

Minimumsalder:

 

For å handle i vår nettbutikk må du ha fylt 18 år. Er du under 18 år kan du få en myndig, f.eks. en foresatt, til å handle for deg.  


Opplysninger gitt i nettbutikken 

Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte.Levering og BestillingfristerVi leverer mandag til lørdag .Bestillingsfrister se nedenfor.
Trenger du/dere varer levert på en søndag eller andre tidpunkter? Ta kontakt med oss. Det vil påløpe et ekstra gebyr.

 

Leveringstider Mandag til Fredag: 09 - 11  Frist dagen før. Før kl : 16.00     Frakt kr: 69,- - 89,-

                        Mandag  til  Fredag: 12- 15  Frist dagen før. Før kl: 16.00     Frakt kr: 39,- - 89,-

                      Mandag  til  Fredag : 16- 18 Frist samme dag før. Før kl:12.00   Frakt kr: 69,- - 89,-

                                                   Lørdage 12- 15 Frist dagen før. Før kl: 16.00

   

Bestilling over kr 3000,- Er frakt kr: 0,- Gjelder kun i Oslo.

Bestillinger under kr:1000,- Er Frakt uansett kr: 89,-

 
Ved store kvantum vennligst avtal leveringstid. Da det kan være noe lenger leveringstid.
 Husk å velge riktig leveringsdag. 

Vi tar også imot pant.

Gå inn på kategorien Pant / Retur og legg in antall små og store flasker/bokser. Det blir automatisk trukket ifra på bestillingen din.
  
 
 
Alkoholholdig drikke

Alkoholholdig drikk leveres ikke på søndager,helligdager og lørdager etter kl .18.00 Henviser til alkoholloven.

 
 
Betingelser

 Alle kan handle hos oss. Privatkunder og bedrifter.

Alle som handler hos oss må være over 18 år.

Nærliggende områder kan det kreves handel for minimum kr.1500

Bestiller du pr telefon kommer det et gebyr på kr. 50,-